ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Αυτό που υποσχέθηκαν οι παίκτες το έκαναν» – Τι είπε για το VAR

Λάζος: «Αυτό που υποσχέθηκαν οι παίκτες το έκαναν» – Τι είπε για το VAR

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Καρμιώτισσα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια νίκη δίκαιη. Αυτό που υποσχέθηκαν οι παίκτες, ότι θα καταθέσουν ψυχή, το έκαναν. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα ότι κερδίσαμε και ότι θα αλλάξει η κατάσταση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την πίεση. Οι παίκτες είχαν πίεση, αφού η ομάδα πέρασε ένα δύσκολο στάδιο την προηγούμενη περίοδο.

Εκείνο το διάστημα καθόρισε το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι στο Β΄ γκρουπ και όχι στο Α΄ γκρουπ, εκεί που αξίζει να είναι η Νέα Σαλαμίνα. Πλέον, στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή, για μία άνετη παραμονή, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Επειδή η ΚΟΠ έχει εκδώσει ανακοίνωση για να γίνεται καλοπροαίρετη κριτική, να πούμε ότι στη φάση του πρώτου πέναλτι που ζητήσαμε, θα έπρεπε να επέμβει το VAR. Είναι πολύτιμο εργαλείο το VAR, πρέπει να λειτουργεί ομοιόμορφα και ο καθένας στο τέλος να παίρνει αυτό που του αξίζει».

The post Λάζος: «Αυτό που υποσχέθηκαν οι παίκτες το έκαναν» – Τι είπε για το VAR appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top