ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος»

Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος»

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, συμπλήρωσε στο σημερινό (20/02) παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, 100 παρουσίες στον πάγκο της “Κυρίας” στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Για την ακρίβεια, το ένα από τα 100 εντός έδρας παιχνίδια με τον Γεωργιανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία, έγινε στο Δασάκι, λόγω τιμωρίας της έδρας της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Συμπεριλαμβάνονται φυσικά και τα παιχνίδια της πρώτης του θητείας (2004-2009) και ο εντός έδρας απολογισμός του Κετσπάγια είναι εντυπωσιακός, αφού έχει ποσοστό επιτυχίας σε αυτά τα 100 παιχνίδια, 75%, δηλαδή κέρδισε τα 75!

Στα υπόλοιπα 25 παιχνίδια, μέτρησε 18 ισοπαλίες και μόλις 7 ήττες, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση και του Β΄ γύρου, σε 13 ματς στο κυανόλευκο “κάστρο”, ο απολογισμός είναι 10 νίκες, δύο ισοπαλίες με ΑΕΛ και Ομόνοια και μία ήττα από τον Απόλλωνα!

Ι.Ι.

The post Το ΚΑΣΤΡΟ του 100άρη Τιμούρ – Το εντυπωσιακό στατιστικό στο «Παπαδόπουλος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top