ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κούσιος: «Καμία απόφαση για νέα μέτρα στη Λεμεσό»

Κούσιος: «Καμία απόφαση για νέα μέτρα στη Λεμεσό»

Ενημερώθηκαν από την επιδημιολογική ομάδα οι αρχηγοί των κομμάτων για την πανδημία στην Κύπρο, τους εμβολιασμούς, τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ και για τις επικείμενες χαλαρώσεις.

Ο ΠτΔ ενημέρωσε τους αρχηγούς ότι αύριο θα συζητήσει στο Υπουργικό τις επικείμενες χαλαρώσεις ενώ διαβεβαίωσε ότι  δεν υπάρχει «Καμία πολιτική απόφαση για λήψη μέτρων για την επαρχία Λεμεσού», όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

«Ο Μάρτιος είναι κρίσιμος μήνας», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα.

Αυτούσια η δήλωσή του:

«Ο Υπουργός Υγείας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο θα προβεί σε ανακοινώσεις καθόσον αφορά τη χαλάρωση των μέτρων. Πρέπει να επικαλεστώ και πάλι την υπομονή και καρτερικότητα των συμπολιτών μας, να τηρούμε όλοι ανεξαίρετα τα μέτρα υγιεινής και τα προστατευτικά μέτρα για να μπορέσουμε να ελέγξουμε την πανδημία και το γρηγορότερο να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι με την καρτερικότητα, τα έγκαιρα μέτρα που πήραμε, την υπομονή όλων των συμπολιτών μας, με τις θυσίες των συμπολιτών μας έχουμε φτάσει στο σημείο να κατατασσόμαστε στις καλύτερες χώρες στη διαχείριση της πανδημίας.

Να υπενθυμίσω ότι συγκριτικά με τις άλλες χώρες της Ευρώπης έχουμε τον μικρότερο χρόνο σε περιοριστικά μέτρα και πολύ καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τη θνησιμότητα, τη θεραπεία ασθενών, τη διενέργεια τεστ, αλλά και έχουμε, επίσης, και την προοπτική που μας δίδεται από την επιδημιολογική εικόνα σύντομα τα μέτρα να χαλαρώνουν σταδιακά.

Ο Μάρτιος είναι κρίσιμος μήνας, θα πρέπει όλοι να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε πλήρως τα μέτρα, χωρίς κανένα κίνδυνο για το πρώτιστο και μεγαλύτερο αγαθό που έχουμε, την υγεία και τη ζωή. Πρέπει να πιστέψουμε όλοι στην προοπτική, να συνεργαστούμε και καλύτερες μέρες σίγουρα θα υπάρξουν πολύ σύντομα».

Δείτε τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top