ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν “ΑΓΓΑΡΕΙΑ” για Πετράκη… Πως θα ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ το ντέρμπι της Δευτέρας

Ήταν “ΑΓΓΑΡΕΙΑ” για Πετράκη… Πως θα ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ το ντέρμπι της Δευτέρας

Έκατσε να δει τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου της Ανόρθωσης με την Καρμιώτισσα ο Γιάννης Πετράκης, αλλά ξέρει ότι απέναντι στη δική του ομάδα την προσεχή Δευτέρα, θα είναι διαφορετική η τακτική προσέγγιση του Τιμούρ Κετσπάγια. Πέραν του ότι ο τελευταίος έκανε… γερό rotation. 

Γνωρίζει επίσης ότι η Κυρία έβαλε δυο καινούργιους παίχτες στο δυναμικό της τον Γενάρη, τους Ρισβάνη και Μπουσουλάντζιτς, οι οποίοι δεν του είναι άγνωστοι από την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Σουπερ Ληγκ.

Οι δυο προαναφερθέντες δεν ήταν παρόντες στο ματς στο Τσίρειο στις 3 Ιανουαρίου, όταν ο Απόλλωνας έκανε την εντυπωσιακή ανατροπή, στην επανάληψη.

Έχανε με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά κατάφερε να το «τουμπάρει» με 3-2. Οι κυανόλευκοι είχαν νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου την Κυρία στο σπίτι της με 1-3, αλλά σε εκείνο το ματς στον πάγκο βρισκόταν ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Είναι αυτονόητο πόσο… πιεσμένος θα είναι ο Απόλλωνας για νίκη (κάτι που ισχύει και για την Ανόρθωση) στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας στη Λάρνακα. Ειδικά αν πάρουν τα τρίποντα στα δικά τους παιχνίδια, η ΑΕΛ με την ΑΕΚ την Παρασκευή και η Ομόνοια στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό.

Αναμένουμε πάντως, ότι ο Γιάννης Πετράκης θα το πάει πιο… συντηρητικά, παίρνοντας προφανώς το «μάθημα» του, από το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΛ, όπου είχε κατεβάσει πιο επιθετικογενές σχήμα.

Αποκλείεται μάλλον να χωρέσει ξανά στην ενδεκάδα τους Ματέι και Μπίσεσβαρ, όπου έπραξε στο ματς με τους γαλαζοκίτρινους. Δεν παίζει ο τιμωρημένος Σακέτι, επικρατέστερος να παίξει κόφτης είναι ο Χάμπος Κυριάκου.

Αν θεωρήσουμε δεδομένο, ότι ο Μπίσεσβαρ θα είναι επιτελικός χαφ, τότε την 3η θέση στον άξονα θα διεκδικήσουν οι Σέρβοι Ντένιτς και Μάρκοβιτς. Εκτός πλάνων θα είναι και ο Ολλανδός σέντερ φορ Τσιάρλι Μπένσοπ.

The post Ήταν “ΑΓΓΑΡΕΙΑ” για Πετράκη… Πως θα ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ το ντέρμπι της Δευτέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top