ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Στόχος μου είναι να δώσω ευκαιρίες σε νεαρούς – Ήδη αξιολογώ μεταγραφικούς στόχους»

Πουρσαϊτίδης: «Στόχος μου είναι να δώσω ευκαιρίες σε νεαρούς – Ήδη αξιολογώ μεταγραφικούς στόχους»

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας για την πρώτη «στροφή» του β’ γκρουπ και της 27ης συνολικά.

Αναλυτικά:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μπήκαμε μαγκωμένα και χάνοντας αρκετές μονομαχίες. Ήμασταν βιαστικοί στις αποφάσεις μας. Αν εξαιρέσω τα 25 πρώτα λεπτά, η ομάδα μετά ρόλαρε. Κάναμε ευκαιρίες βρήκαμε τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε καθόλου.  Σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με 0 παθητικό. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Αν βοηθάει αυτή η νίκη την ψυχολογία των παικτών: «Οποιαδήποτε νίκη με 0 παθητικό σαφώς μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών. Βεβαίως».

Αν έχει στα πλάνα του να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς: «Στόχος είναι αυτός. Ο στόχος είναι όσο τον δυνατό γρηγορότερα να πάρουμε κάποιες νίκες και να αξιολογήσουμε καλύτερα το υφιστάμενο ρόστερ και να δώσουμε κάποιες ευκαιρίες στους μικρούς. Σε κάποια δικά μας παιδιά γιατί είναι κρίμα να μην έχεις παιδιά από τις ακαδημίες στην αρχική ενδεκάδα. Είναι ένας στόχος που έχω βάλει από όταν μπήκαμε στο β’ γκρουπ. Ο Αντρέας Κατσαντώνης κάνει καλά τη δουλειά του. Ξεκίνησε εκτός αποστολής μαζί μου αλλά όσο δουλεύει βελτιώνεται και παίρνει τις ευκαιρίες του. Όσον είμαι εγώ προπονητής έτσι θα γίνεται».

Για τον Τζακ Μπερν: «Η κατάσταση του αξιολογείται, οι γιατροί είπαν ότι ίσως χρειαστεί εγχείρηση».

Αν κάνει σχέδια για τη νέα σεζόν: «Σαφώς και κάνω σχέδια και για τη νέα χρονιά. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκέφτεσαι όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι και έχω ενημερώσει ήδη τη διοίκηση. Ήδη αξιολογώ μεταγραφικούς στόχους για τη νέα χρονιά».

The post Πουρσαϊτίδης: «Στόχος μου είναι να δώσω ευκαιρίες σε νεαρούς – Ήδη αξιολογώ μεταγραφικούς στόχους» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top