ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ…

Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ…

Αναφερθήκαμε και χθες στο ότι οι πλείστοι οπαδοί του Απόλλωνα, ήταν ικανοποιημένοι από την διαχείριση που έκανε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Γιάννης Πετράκης.

Όπως φυσικά και από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, σε σχέση και με το ότι ήταν λιγότεροι στο γήπεδο για ενάμισι ημίχρονο.

Το πιο μεγάλο στοίχημα (μέχρι το επόμενο) είναι να καταφέρει η ομάδα, να τερματίσει τον αρνητικό απολογισμό που είχε στα δυο ντέρμπι με την συμπολίτισσα της ΑΕΛ, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ως γνωστό, οι κυανόλευκοι γνώρισαν ισάριθμες ήττες από την αιώνια αντίπαλο τους. Μάλιστα πριν δυο εβδομάδες, όταν έχασαν με τραγική εμφάνιση, είχε δεχθεί σκληρή και ανηλεή κριτική ο Πετράκης, με τη διοίκηση (αν και δεν το παραδέχθηκαν) να σκέφτονται ακόμα και το σενάριο αποδέσμευσης του.

Επανέρχονται οι Σακέτι (θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι βασικός) και Μπένσοπ στο ντέρμπι της Δευτέρας. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Γκεριέ. Αξιοσημείωτο ότι κι οι τρεις καθαρόαιμοι αριστεροί μπακ, δέχθηκαν κόκκινη στο φετινό πρωτάθλημα…

Ο Γιώργος Βασιλείου είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του Β’ γύρου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», ο Μαλεκκίδης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πριν τρεις εβδομάδες στη Λεμεσό. Ένας εκ των δυο θα καλύψει το αριστερό άκρο, στο ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Οι παίχτες κι ο Πετράκης «ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ» τα εύσημα!

The post Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top