Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Στέλιος Ανδρέου.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε για τη νίκη, προηγηθήκαμε και αν βάζαμε το πέναλτι, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχουμε όμως το δεύτερο παιχνίδι για να τα διορθώσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το Κύπελλο, αλλά αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

The post Ανδρέου: «Αν βάζαμε το πέναλτι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα – Κύριος στόχος μας το κύπελλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE