ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό ελπίδας για την Τότεναμ – Σταθερά για το σεντόνι η Έβερτον

Διπλό ελπίδας για την Τότεναμ – Σταθερά για το σεντόνι η Έβερτον

Τεράστια νίκη για την Τότεναμ που πέρασε ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-1 από το «Craven Cottage» απέναντι στη Φούλαμ και συνεχίζει να ελπίζει σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

PREMIER LEAGUE – 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-1

Γήπεδο: Craven Cottage, London

Τεράστια νίκη για την Τότεναμ που πέρασε ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0-1 από το «Craven Cottage» απέναντι στη Φούλαμ και συνεχίζει να ελπίζει σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Καλή εμφάνιση από τους «σπερς» του Ζοζέ Μουρίνιο που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκειά της, δημιούργησαν λίγες αλλά καλές ευκαιρίες και απειλήθηκαν ελάχιστα από μία Φούλαμ που παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, θέλοντας πλέον μόνο νίκες.

Η Τότεναμ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 18′ με τον Σον να σηκώνει υπέροχα για τον Κέιν που πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ήταν αδύναμη και ο Αρεολά μπλόκαρε εύκολα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σον έκανε ωραία ενέργεια από τα πλάγια και γύρισμα για τον Ντέλε Άλι που από κοντά έκανε το 0-1. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών νέα καλή στιγμή για τους «σπερς» με τον Ντέλε Άλι να σηκώνει για τον Σον που με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Η Φούλαμ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 52′ με τον Καβαλέιρο να γυρίζει για τον Άντερσεν που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γιορίς απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ μετά την εκτέλεση ο Ανταραμπιό απείλησε με νέα κεφαλιά αλλά ο Γιόρις ήταν και πάλι εκεί. Στο 62′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μάτζα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι. Στο 83′ η Τότεναμ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λαμέλα να περνά ωραία κάθετη για τον Κέιν που σε τετ-α-τετ με τον Αρεολά, έστειλε την μπάλα πάνω στον Γάλλο κίπερ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άινα, Άντερσεν, Ανταραμπιό, Ρόμπινσον (75′ Μπράιαν), Ριντ, Λεμινά, Λούκμαν, Λόφτους-Τσικ, Καβαλέιρο (71′ Μίτροβιτς), Μάτζα

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Εντομπελέ (75′ Λαμέλα), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (67′ Λούκας), Ντέλε Άλι (67′ Σισοκό), Σον, Κέιν

PREMIER LEAGUE-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-1

Γήπεδο: Χόθορνς

Η Έβερτον πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και βρίσκεται σταθερά στην τετράδα. Σε δύσκολη θέση η Μπρόμιτς

Στο 2ο μόλις λεπτό, ο Γκάλαχερ έβγαλε τη σέντρα και ο Ντιανέ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Πίκφορντ έσωσε εντυπωσιακά και στο 14’ ο Άγγλος κίπερ είπε όχι και σε συρτό σουτ του Φίλιπς.

Στο 24ο λεπτό ο Τζόνστον μπλόκαρε το σουτ του Ιβόμπι, ενώ στο 42’ Μπερνάρντ πέρασε κάθετα στον Κάλβερτ Λιούιν που εξ επαφής πλάσαρε πάνω στον Τζόνστον.

Στο 55’ ο Τζόνστον έσωσε μετά από σουτ του Γκόμες και στο 65’ μετά από σέντρα του Σίγκουρντσον από αριστερά ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 90+1′ ο Ντιανέ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Φέρλονγκ, Ο’Σέι, Φίλιπς (79’ Σνόντγκρας), Γιοκουσλού, Μέιτλαντ Νάιλς, Γκάλαχερ (78’ Ρόμπσον Κανού), Ντιανέ, Ματέους Περέιρα

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Ντιν, Χολγκέιτ, Κιν, Ντουκουρέ (64’ Ντουκουρέ), Μπερνάρντ (84′ Κινγκ), Ιβόμπι (58’ Άλαν), Γκόμες, Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον

Πηγή: Aek365.org

The post Διπλό ελπίδας για την Τότεναμ – Σταθερά για το σεντόνι η Έβερτον appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top