ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον… εξάψαλμο των οπαδών, ώρα για επιστροφή στις νίκες – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή

Μετά τον… εξάψαλμο των οπαδών, ώρα για επιστροφή στις νίκες – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή

Έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες είναι η ΑΕΚ, η οποία το βράδυ (07/03, 18:30) θα υποδεχθεί στον Ολυμπιακό στο «ΑΕΚ Αρένα», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση ήταν… “επεισοδιακή”, αφού έκαναν “ντου” περίπου 100 οπαδοί της Λαρνακιώτικης ομάδας, οι οποίοι τα έψαλλαν στους παίκτες για τις συνεχόμενες αποτυχίες, απαιτώντας άμεση αλλαγή της αγωνιστικής τους εικόνας και επιστροφή στις νίκες, ενώ αποθέωσαν παράλληλα τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Αν το μήνυμα των οπαδών ελήφθη από τους “κιτρινοπράσινους”, θα φανεί στο σημερινό παιχνίδι, όπου ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει στον αγωνιστικό χώρο 11 παίκτες που θα… “γυαλίζει το μάτι τους” για τη νίκη, ανεξάρτητα από το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός μάχης για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΛ, στην προσπάθεια του να διορθώσει τις πολλές “ανορθογραφίες”, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Εκτός πλάνων πέραν του τιμωρημένου Τρουγιόλς, είναι και οι τραυματίες Σούτερντεν, Ναούμ, αλλά και ο Χάουγκεν. Οι δύο τελευταίες απουσίες προέκυψαν την τελευταία στιγμή…

Πιθανή ενδεκάδα με αρκετές… επιφυλάξεις:

Μολ, Μοϊσόφ, Αντωνιάδης, Φερνάντεθ, Χένρι, Σπόλιαριτς, Σπιρόφσκι, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Ναράνχο, Μακρής.

The post Μετά τον… εξάψαλμο των οπαδών, ώρα για επιστροφή στις νίκες – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top