Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε»

Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό και τη Δόξα, ο ποδοσφαιριστής της Αχνιώτικης ομάδας, Κωνσταντίνος Ηλία.

Αναλυτικά:

«Είχα σταθερή απόδοση και είναι σημαντικό ότι βοηθήσαμε όλοι για να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν σημαντικό παιχνίδι, κερδίσαμε και προχωράμε για το επόμενο. Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε και κάθε ματς είναι τελικός. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα το παλέψουμε και αυτό κάναμε. Θα το παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

The post Κ. Ηλία: «Μας το είπε ο προπονητής και ο πρόεδρος, ότι στον Εθνικό δεν τα παρατάμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE