«Του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται» - Δένδιας για τα 64 χρόνια από τον απαγχονισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται» - Δένδιας για τα 64 χρόνια από τον απαγχονισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ανάρτηση για τα 64 χρόνια από τον απαγχονισμό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη  στο Twitter έκανε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Σαν σήμερα εκτελέσθηκε ο Ευ. Παλληκαρίδης στην Κύπρο. Όπως γράφει η επιγραφή στα Φυλακισμένα Μνήματα (όπου βρίσκονται και τα μνήματα Γρ. Αυξεντίου και άλλων 11 αγωνιστών) "του ανδρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται"», επισημαίνει στην  ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας.
 
Παραθέτει φωτογραφία από την επίσκεψή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στα Φυλακισμένα Μνήματα στην Κύπρο, το 2019.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.