ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΣΤΙΑΣΗ: Τι μουσική επιτρέπεται και τι ισχύει με τις μάσκες – Προσοχή μην την «πατήσετε»

 ΚΥΠΡΟΣ – ΕΣΤΙΑΣΗ: Τι μουσική επιτρέπεται και τι ισχύει με τις μάσκες – Προσοχή μην την «πατήσετε»

Απαγορεύεται ο χορός και απαγορεύεται οι θαμώνες να στέκονται και να λικνίζονται γύρω από το τραπέζι τους αναφέρει το πρωτόκολλο που δόθηκε στη δημοσιότητα και θα ισχύει από την Τρίτη 16/3, για το οποίο μάλιστα υπάρχουν και 'σκοτεινά σημεία'. Κάποια αυτά διευκρινίζονται πιο κάτω.

Απαγορεύεται οποιοδήποτε είδος μουσικής που ξεσηκώνει τους θαμώνες για χορό. Επιτρέπεται μόνο η χαμηλή σε ένταση απαλή ακουστική μουσική (ζωντανή ή μη), που συνοδεύει το φαγητό. Σε περίπτωση ζωντανής μουσικής η απόσταση του τραγουδιστή από τον πλησιέστερο θαμώνα είναι τα 3 μέτρα.

Υποχρεωτική ορθή χρήση μάσκας από όλους τους εργαζόμενους  καθ’ όλη τη διάρκεια εργασίας (με  εξαίρεση τους ψήστες ). Συστήνεται η κατά το δυνατό χρήση απλής χειρουργικής μάσκας. Απαγορεύεται η χρήση προσωπίδων (ασπίδων προσώπου) χωρίς τη χρήση μάσκας προσώπου.

Κατά τη λήψη της παραγγελίας ο σερβιτόρος να βρίσκεται κατά το δυνατό σε απόσταση τουλάχιστο ενός μέτρου από το τραπέζι, το δε σερβίρισμα να γίνεται γρήγορα ώστε να μειώνεται ο χρόνος έκθεσης σε στενή επαφή του σερβιτόρου με τους πελάτες.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας στους πελάτες όλες τις ώρες όπως και κατά τις μετακινήσεις μέσα στον χώρο, εκτός από τη διάρκεια ενεργού σίτισης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top