LIKE ONLINE

H 20χρονη, κούκλα influencer ήταν τελικά... ένας 50χρονος άντρας!

H 20χρονη, κούκλα influencer ήταν τελικά... ένας 50χρονος άντρας!

Μια ομολογουμένως πολύ όμορφη γυναίκα στα social media της Ιαπωνίας πρόσφατα σόκαρε δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της όταν έγινε γνωστό πως τελικά τα φαινόμενα απατούν!

Σε μια εκπομπή αποκαλύφθηκε πως εν τέλει η 20χρονη κούκλα ήταν... ένα ψέμα - και ήταν απλώς ένας 50χρονος άνδρας που επεξεργαζόταν videos και φωτογραφίες σε μια δημοφιλή εφαρμογή για να αλλάξει την εμφάνισή του. Ε κάπου εδώ πιστεύουμε πως... είναι ασφαλές να πούμε ότι μετά την ιστορία, να μην εμπιστευτείτε ποτέ ξανά μια φωτογραφία στο διαδίκτυο!

Η Azusa Gakuyuki λοιπόν που μοιραζόταν συχνά με τους followers της τα μεγαλύτερα πάθη της (μοτοσικλέτα, πεζοπορία στο βουνό, σκι και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες) πήγε στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα Monday Late Show (か ら 夜 ふ か し) και αποκάλυψε κάτι που άφησε τους πάντες σοκαρισμένους.


Το όμορφο κορίτσι, ήταν στην πραγματικότητα ένας 50χρονος άντρας που χρησιμοποιούσε τη δημοφιλή εφαρμογή FaceApp για να αλλάξει την εμφάνισή του!

Όταν ρωτήθηκε γιατί, ο μεσήλικας άνδρας έδωσε μια απάντηση που έχει γίνει πολύ συνηθισμένη... Προφανώς, όταν άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες για τον εαυτό του στο Twitter, έλαβε μόνο λίγα likes από ανθρώπους, οπότε άρχισε να ψάχνει τρόπους για να προσελκύσει την προσοχή στα κοινωνικά μέσα. Ακριβώς περίπου το 2019, το FaceApp έγινε γνωστό, οπότε αποφάσισε να το δοκιμάσει! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Πηγή: e-daily.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top