Συγκλονιστικές στιγμές: Ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα παρέδωσε στο Γρ. Ευημερίας τον 5χρονο Λεωνίδα – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές στιγμές: Ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα παρέδωσε στο Γρ. Ευημερίας τον 5χρονο Λεωνίδα – ΒΙΝΤΕΟ

Δυστυχώς το απόγευμα της Δευτέρας 29/3 η μητέρα του 5χρονου Λεωνίδα, αποχωρίστηκε -ελπίζοντας- προσωρινά το παιδί της, το οποίο θα επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον βιολογικό του πατέρα.

Μετά την επικύρωση του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 19 Μαρτίου στην πρωτόδικη απόφαση του Οικογενειακού Δικαστηρίου για ανάληψη της κηδεμονίας του πεντάχρονου Λεωνίδα από τον πατέρα του στις ΗΠΑ η μητέρα του είναι καταρρακωμένη και ξεσπώντας σε κλάματα παρέδωσε τον 5χρονο σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας στη Λεμεσό.

Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές, με τον μικρό προηγουμένως να μην αισθάνεται καλά ενώ μετά τον αποχωρισμό η μητέρα λύγισε, μη μπορώντας να πιστέψει πως το παιδί της δεν θα ξυπνήσει αύριο στην αγκαλιά της.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικανός πατέρας του 5χρονου είχε προσφύγει στην αμερικάνικη και κυπριακή δικαιοσύνη κατά της πρώην συζύγου του για απαγωγή του παιδιού τους από τις ΗΠΑ όπου διέμεναν. Από την πλευρά της η μητέρα υποστήριξε ότι η φυγή της οφείλονταν στην άσκηση ψυχολογικής και φυσικής βίας εναντίον της.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του SIGMA το βράδυ της Δευτέρας καθώς και τους προβληματισμούς της οικογένεια που εξέφρασε στον συνάδελφο Λουκά Σπαθάρη η γιαγιά του 5χρονου Λεωνίδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του Κυπριακού, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.