ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η νέα καμπάνια της Lidl Κύπρου μας δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Η νέα καμπάνια της Lidl Κύπρου μας δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Τα σύγχρονα brands οφείλουν να φωτίζουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Το όραμα και τη φιλοσοφία της Lidl Κύπρου μεταφέρεται στη νέα ολιστική επικοινωνία της εταιρίας με τη καμπάνια ,moving forward, όπου άρχισε να παρουσιάζεται και θα συνεχίσει να ξεδιπλώνεται τους επόμενους μήνες, η οποία αποτυπώνει τις βαθιές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της.
Δέκα χρόνια μετά , η Lidl Κύπρου μένει ακέραιη στις αξίες και τη φιλοσοφία της και προσπαθεί για ένα καλύτερο αύριο, γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να προχωράει προς τα εμπρός. Έτσι και η νέα καμπάνια , απευθύνεται στον σύγχρονο κύπριο καταναλωτή, ο οποίος επιθυμεί να προχωράει μπροστά, να πρωτοπορεί και να γίνεται συνεχώς καλύτερος, όπως ακριβώς και η Lidl Κύπρου. Η Lidl το έχει στο DNA της, να μη σταματάει, και να προσπαθεί να κάνει καλύτερη τη ζωή στην Κύπρο, στην Ευρώπη, στον κόσμο.

H τηλεοπτική της διαφήμιση αφήνει μια νότα αισιοδοξίας που εμπνέει κάθε θεατή. «Σκέψου να έμενες ακίνητος, να μην προχωρούσες, να μην ανυπομονούσες. Δεν θα έβλεπες ποτέ τι σε περιμένει στη συνέχεια, Δεν είσαι περίεργος για τη συνέχεια;»

H Lidl Κύπρου έφερε στη χώρα την ευρωπαϊκή αντίληψη στα ψώνια με έξυπνες αγορές και νέα προϊόντα και εμπειρίες. Μέσα από τη διεθνή της ταυτότητά, τις δράσεις και τη φιλοσοφία της, η Lidl ενδυναμώνει τους τοπικούς παραγωγούς, ενισχύει την τοπική οικονομία, αναπτύσσει υγιές εργασιακό περιβάλλον, προσφέρει στην κοινωνία μέσω σημαντικών δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και εφαρμόζει πρωτοπόρες πρακτικές βιωσιμότητας, οδηγώντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το διαφορετικό επιχειρησιακό μοντέλο, αλλά με μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, η οποία διαφοροποιεί αισθητά τη Lidl και την καθιστά πρωτοπόρα τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά. Να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και όχι απλώς να κάνει διάφορα πράγματα.

 

Η νέα τηλεοπτική ταινία διηγείται την ιστορία της σημερινής οικογένειας. Πρόκειται για μία απαιτητική εκστρατεία για την οποία χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας αλλά και μία συντονισμένη συνεργασία μεταξύ της ομάδας της Lidl Κύπρου, με το καθορισμό της στρατηγικής επικοινωνίας, τις δημιουργικές προτάσεις και προσεγγίσεις της διαφημιστικής εταιρίας Gnomi Integrated Communications και της εταιρίας παραγωγής Cube productions με τη σκηνοθετική οπτική του Γιώργο Ζαφείρη.

Απολαύστε την ταινία εδώ.


Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus
www.lidl.com.cy
www.corporate.lidl.com.cy
www.team.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις - Προσοχή στους οδηγούς συνιστούν οι Βρετανικές Βάσεις

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Στο νοσοκομείο οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου ΚαζαντζίδηΑίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top