ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χτύπησαν με σιδερογροθιές 40χρονο στη Λεμεσό - Εξαήμερη κράτηση δύο προσώπων για σωρεία υποθέσεων

Χτύπησαν με σιδερογροθιές 40χρονο στη Λεμεσό - Εξαήμερη κράτηση δύο προσώπων για σωρεία υποθέσεων

Αναφορικά με υπόθεση που αφορούσε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών, απαίτηση χρημάτων με απειλές και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 43 ετών εναντίον των οποίων εκδόθηκαν διατάγματα κράτησης για έξι ημέρες.

Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 40χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 7 Απριλίου, ότι είχε δεχθεί επίθεση από τον 42χρονο και 43χρονο, οι οποίοι τον κτύπησαν με σιδερογροθιές στο πρόσωπο. Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα στη μύτη και το άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Επίσης, σύμφωνα με τον 40χρονο, ο 42χρονος και 43χρονος τον προσέγγισαν και του ζήτησαν όπως παραδώσει ποσότητα ναρκωτικών, συνολικού μεικτού βάρους 143 γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού, πράγμα το οποίο αποδέχθηκε και στη συνέχεια, συνελήφθη.

H Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top