Γιώργος Καραϊβάζ: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που τον άφησε ακάλυπτο στους δολοφόνους του - Μαρτυρία γειτόνισσας (Βίντεο)

Γιώργος Καραϊβάζ: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που τον άφησε ακάλυπτο στους δολοφόνους του - Μαρτυρία γειτόνισσας (Βίντεο)

Όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Η δολοφονία του έγινε μέρα μεσημέρι κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους φίλους και συναδέλφους του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ εκτελέστηκε στην κυριολεξία λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και σύμφωνα με νεότερα στοιχεία μια τραγική σύμπτωση ίσως να στάθηκε μοιραία για τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο δημοσιογράφος ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του μετά την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δεν πάρκαρε όπως συνήθιζε στο γκαράζ του σπιτιού του αλλά σε ένα παρκάκι εκεί κοντά. Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους εκτελεστές του να τον βρουν «ακάλυπτο» και ανυπεράσπιστο και δυστυχώς εύκολο στόχο.

Γειτόνισσα του γνωστού δημοσιογράφου μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε όλη την σκηνή της εκτέλεσης και μάλιστα είπε ότι αφού τον πυροβόλησαν αρκετές φορές του έριξαν και χαριστική βολή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE