«Βόμβα» Γενικού Εισαγγελέα: Θα διωχθούν ποινικά 12 άτομα για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού

«Βόμβα» Γενικού Εισαγγελέα: Θα διωχθούν ποινικά 12 άτομα για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού

Eξελίξεις μετά την παράδοση και την μελέτη του πορίσματος για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού, μια τραγωδία που είχε συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης «η υπόθεση του Στυλιανού μας συγκλόνισε και εύχομαι να μην γίνουμε μάρτυρες ξανά ενός τέτοιου περιστατικού στο μέλλον».

Συμπλήρωσε πως μελετήθηκε ενδελεχώς το ογκωδέστατο πόρισμα και αποφασίστηκε η ποινική δίωξη 12 ατόμων, θέλοντας ωστόσο να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά του» αναφορικά με το ποιοι είναι αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://youtu.be/_q9WSwRG3ao

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE