ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ανοίγει η Πύλη για ραντεβού εμβολιασμού σε ηλικίες 47 και 48 μόνο για σήμερα

Ανοίγει η Πύλη για ραντεβού εμβολιασμού σε ηλικίες 47 και 48 μόνο για σήμερα

Επιταχύνει ρυθμό το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της COVID-19 – Επικαιροποιημένος προγραμματισμός για την περίοδο 22-25 Απριλίου.

Λόγω ανάγκης επιτάχυνσης του εμβολιαστικού πλάνου κατά της COVID-19 με στόχο τη μεγαλύτερη θωράκιση του πληθυσμού το συντομότερο δυνατό, αλλά και επειδή, σύμφωνα με τα στοιχεία και την εμπειρία από τα προηγούμενα ανοίγματα της Πύλης Εμβολιασμού, τη 2η ημέρα διαθεσιμότητας των ραντεβού η ανταπόκριση είναι ελάχιστη.

Επιπρόσθετα, ο προγραμματισμός για τη διευθέτηση ραντεβού από την Πέμπτη, 22 Απριλίου, μέχρι και την Κυριακή, 25 Απριλίου, επικαιροποιείται ως εξής:

 

Οι εμβολιασμοί για τα ραντεβού που θα διευθετηθούν τις πιο πάνω ημερομηνίες θα γίνονται σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν παγκύπρια, με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια. Σημειώνεται επίσης ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα δοθεί ξανά η δυνατότητα σε ηλικιακές ομάδες που είχαν μόνο μια ευκαιρία για προγραμματισμό ραντεβού, να το πράξουν.

Μέχρι τις 20 Απριλίου, έγιναν συνολικά 219,654 εμβολιασμοί (25 δόσεις ανά 100 κατοίκους), εκ των οποίων οι 161,389 (18,3%) αφορούν τη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 58,265 (6,6%) αφορούν τη χορήγηση και των δύο δόσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top