ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Θ. Αριστοδήμου η υπόθεση Aristo

Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Θ. Αριστοδήμου η υπόθεση Aristo

Η υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo θα συνεχιστεί εκ νέου σήμερα , Δευτέρα, στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο με την αντεξέταση του Θεόδωρου Αριστοδήμου από την Κατηγορούσα Αρχή, που εκπροσωπείται από τον Α’ Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο κατέθεσε ενόρκως ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Μετά την αντεξέταση του Θ. Αριστοδήμου,  που είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας, αναμένεται να καταθέσει ενόρκως η Ρούλα Αριστοδήμου, η οποία ακολούθως θα αντεξεταστεί από την Κατηγορούσα Αρχή.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τους 6 περίπου μάρτυρες υπεράσπισης που αναμένεται να παρουσιάσουν ενώπιον του Κακουργιοδικείου οι δικηγόροι υπεράσπισης του ζεύγους Αριστοδήμου, Γιώργος Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Διαμιανού.

Ακολούθως αναμένεται να καταθέσουν ενόρκως ο σχεδιαστής Χρήστος Σολωμονίδης και ο τέως Δημοτικός μηχανικός του Δήμου Πάφου Σάββας Σάββα ενώ στη συνέχεια θα αντεξεταστούν από την Κατηγορούσα Αρχή.

Μάρτυρες υπεράσπισης αναμένεται να φέρει και ο δικηγόρος του τέως Δημοτικού μηχανικού Σ. Σάββα, Ηλίας Στεφάνου.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Δώρα Σωκράτους διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top