LIFESTYLE

Βόμβα με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς - Δάκρυσε ο Νίκος Μπάρτζης - ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβα με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς - Δάκρυσε ο Νίκος Μπάρτζης - ΒΙΝΤΕΟ

Μία μεγάλη ανατροπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 11/5στο Survivor.

Μετά την νίκη της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα της ασυλίας, οι μπλε βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και κλήθηκαν να υποδείξουν τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Να υπενθυμίσουμε πως την Δευτέρα στον τάκο βρέθηκε ο Γιώργος Κόρομι, ενώ απόψε ο James Καφετζής δέχτηκε 3 ψήφους. Στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης που κατείχε την ατομική ασυλία, ψήφισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Λίγο μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ο James Καφετζής πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως το σώμα του και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση του, δεν τον βοηθούν στο να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Όπως είναι λογικό ο Νίκος Μπάρτζης συγκινήθηκε για τον φίλο του και δήλωσε πως θα τον βρει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.

Έπειτα ο James Καφετζής με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε πως το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισε στο Survivor, είναι η φιλία του με τον Νίκο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό πως με την επιλογή του James να φύγει από το Survivor, δεν θα υπάρξει αποχώρηση και έτσι ο Κόρο και η Μαριαλένα παραμένουν ασφαλείς για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top