ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προστατέψτε το «κράτος» με την εθνική μας συνείδηση, είπε στους νέους ο Τατάρ

Προστατέψτε το «κράτος» με την εθνική μας συνείδηση, είπε στους νέους ο Τατάρ

Προστατέψτε το «κράτος» με την εθνική μας συνείδηση, πνευματικότητα, τιμή και αξιοπρέπεια, προέτρεψε τους νέους ο Ερσίν Τατάρ συμμετέχοντας σε εκπομπή του παράνομου«Μπαϊράκ» μέσω ζωντανής σύνδεσης με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Ημέρας μνήμης του Ατατούρκ, Νεολαίας και Αθλητισμού.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρει ότι οι νέοι θα προστατεύσουν ουσιαστικά αυτό το «κράτος». Προστατέψετε την «τδβκ» και στηρίξτε την, είπε και πρόσθεσε, «το να είσαι κάτω από τον ε/κ ζυγό δεν ταιριάζει σε κανέναν Τούρκο».
 
Φωνάξαμε σε όλο τον κόσμο ότι υποστηρίζουμε μια συνεργασία δύο κρατών στη βάση της κυριαρχικής ισότητας, συνέχισε ο Τ/κ ηγέτης. «Υπάρχει το κράτος μας, η δημοκρατία μας. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έχοντας επίγνωση αυτού να πιστέψουμε, να στηρίξουμε και να διαφυλάξουμε τη τδβκ», δήλωσε.
 
Ο μεγάλος ηγέτης Ατατούρκ απαλλάσσοντας από την αιχμαλωσία πέτυχε την κήρυξη της Δημοκρατίας και αυτός ο αγώνας ήταν μια έμπνευση για τον τ/κ αγώνα για ύπαρξη και κυριαρχία, ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι γι’ αυτή την έμπνευση «τού είμαστε ευγνώμονες για τον αγώνα που δίνουμε εδώ»
 
Ο κ. Τατάρ είπε ότι έχουν πολλούς νέους που είναι επιτυχημένοι στον αθλητισμό και αλλού και αυτούς τους πρέπει να τους στηρίζουν με τα μέσα που διαθέτουν ως «κράτος».
 
Απευθυνόμενος σε νέους από το Αζερμπαϊτζάν που συμμετείχαν και αυτοί διαδικτυακά στην εκπομπή, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι οι Αζερμπαϊτζανοί «είναι αδέρφια μας», υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας, της επικοινωνίας και του διαλόγους και πρόσθεσε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους νέους του Αζερμπαϊτζάν τον κάνουν πολύ ευτυχισμένο. Εργάζονται ώστε να ενισχυθούν οι υφιστάμενοι δεσμοί με το Αζερμπαϊτζάν συνέχισε λέγοντας ότι είναι «ένα έθνος, τρία κράτη» (σσ: εννοεί το τουρκικό έθνος, την Τουρκία, το ψευδοκράτος και το Αζερμπαϊτζάν). Το κυριότερο είναι η στήριξη που δίδει η μητέρα πατρίδα Τουρκία, η ηγετική χώρα στην περιοχή, με την εθνική συνείδηση ​​και την αγάπη για την πατρίδα, πρόσθεσε.
 
Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και ψευδοκράτος, συνέχισε, είναι σαν μια οικογένεια και ως παιδιά του ίδιου έθνους μπορούν να βλέπουν το μέλλον με ελπίδα και μετά την πανδημία θα εργαστούν περισσότερο για την ενίσχυση των δεσμών τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top