ΕΛΛΑΔΑ

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του Στάθη Άνθη: «Είχα μια μικρή ελπίδα ότι ήταν ζωντανός»

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του Στάθη Άνθη: «Είχα μια μικρή ελπίδα ότι ήταν ζωντανός»

Ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 33χρονου Στάθη Άνθη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου, γράφτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το πτώμα που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στη νότια Ακτή του Ντέβον στο Μπίγκμπερι, ανήκει στον 33χρονο σερβιτόρο από την Αθήνα, ενώ οι βρετανικές Αρχές ταυτοποίησαν τη σορό από το δείγμα DNA, που έδωσε ο αδελφός του Δημήτρης, αλλά και από την οδοντοστοιχία. Η σορός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 13 Απριλίου στα βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν ο Στάθης Άνθης.

Ο πατέρας του Στάθη Άνθη μίλησε συντετριμμένος στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Μειμαρίδη.

«Χθες το μάθαμε όλοι. Δυστυχώς είναι το παιδί μου. Είχα μία μικρή ελπίδα - επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία - ότι είναι ζωντανός. Δυστυχώς δεν ευοδώθηκε», ανέφερε ο πατέρας του Στάθη, Βασίλης Άνθης που ευχαρίστησε την ελληνική πρεσβεία και τον πρόξενο για τη βοήθεια που προσέφεραν στην οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα.

«Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα τα αποτελέσματα του DNA. Θα είμαι στο πλευρό της οικογένειας για ό,τι χρειαστεί. Μετά από πίεση της πρεσβείας, δική μου και του δικηγόρου Σταύρου Γεωργίου τα αποτελέσματα βγήκαν γρήγορα, παρόλο που μας είχαν ενημερώσει ότι θα αργούσαν, λόγω φόρτου εργασίας στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Τελικά, τον ταυτοποίησαν και ενημέρωσαν την οικογένεια με email», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 33χρονου έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, λέγοντας πως ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. «Δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θεωρούμε δολοφονία αυτό που έγινε. Έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροψίας - νεκροτομής και τον τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων», ανέφερε ο κ. Γεωργίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top