LIFESTYLE

Eurovision 2021: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Κύπρο και την Ελλάδα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2021: Σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Κύπρο και την Ελλάδα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, αφού πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να μαντέψουν τη χώρα που θα καταφέρει να στεφθεί νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί απόψε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo και τα χρώματα της Κύπρου όσο και η Στεφανία Λυμπερακάκη με το "Last Dance" για την Ελλάδα, έχουν ήδη υποσχεθεί στο κοινό ότι θα δώσουν στη σκηνή τον καλύτερο εαυτό τους και θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Το βράδυ της Τρίτης 18 Μαΐου, η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Η εμφάνισή της ήταν τόσο καλή που δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει από τον Α' Ημιτελικό της Γιουροβίζιον στον μεγάλο τελικό. 

Η όμορφη Στεφανία Λυμπερακάκη, εμφανίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό στη σκηνή της Eurovision πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Δίχως ίχνος άγχους και με το δυναμισμό που τη διακρίνει ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο και πέρασε στον τελικό! 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μετά τους δύο ημιτελικούς, την πρώτη θέση για τη νίκη καταλαμβάνει η Ιταλία, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Γαλλία, η Μάλτα, η Ουκρανία και η Ελβετία.

Στην δεκάδα δεν είναι η Ελλάδα και η Κύπρος!

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η δεκάδα έχει ως εξής: 10. Βουλγαρία, 9. Σαν Μαρίνο, 8. Πορτογαλία, 7. Φιλανδία, 6. Ισλανδία, 5. Ελβετία, 4. Ουκρανία, 3. Μάλτα, 2. Γαλλία, 1. Ιταλία. Δείτε τα προγνωστικά που παρουσίασε η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, τα στοιχήματα θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού και την Κύπρο στην 12η θέση, ενώ τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Ελλάδα στην 16η.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top