Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε πλαστικές σαγιονάρες στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα ανήλθε σε 45, με 26 εργάτες να εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

Ο Ρέξλον Γκατσαλιάν, ο δήμαρχος της Βαλενζουέλα Σίτι στη Μανίλα, εξέφρασε την ελπίδα κάποιοι από τους αγνοούμενους εργάτες--οι περισσότεροι εκ των οποίων εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο κτίριο--να έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

"Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων, οι 26, θα μειωθεί", είπε ο Γκατσαλιάν. Αργά χθες το βράδυ ο αριθμός των νεκρών ανέρχετο σε 31.

Το διώροφο εργοστάσιο είναι ιδιοκτησίας Kentex Manufacturing Inc και κατασκευάζει σαγιονάρες και παντόφλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE