Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε πλαστικές σαγιονάρες στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα ανήλθε σε 45, με 26 εργάτες να εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

Ο Ρέξλον Γκατσαλιάν, ο δήμαρχος της Βαλενζουέλα Σίτι στη Μανίλα, εξέφρασε την ελπίδα κάποιοι από τους αγνοούμενους εργάτες--οι περισσότεροι εκ των οποίων εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο κτίριο--να έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

"Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων, οι 26, θα μειωθεί", είπε ο Γκατσαλιάν. Αργά χθες το βράδυ ο αριθμός των νεκρών ανέρχετο σε 31.

Το διώροφο εργοστάσιο είναι ιδιοκτησίας Kentex Manufacturing Inc και κατασκευάζει σαγιονάρες και παντόφλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE