Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Φιλιππίνες: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο υποδημάτων

Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζε πλαστικές σαγιονάρες στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα ανήλθε σε 45, με 26 εργάτες να εξακολουθούν να αγνοούνται, ανακοίνωσε σήμερα τοπικός αξιωματούχος.

Ο Ρέξλον Γκατσαλιάν, ο δήμαρχος της Βαλενζουέλα Σίτι στη Μανίλα, εξέφρασε την ελπίδα κάποιοι από τους αγνοούμενους εργάτες--οι περισσότεροι εκ των οποίων εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο κτίριο--να έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν.

"Εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων, οι 26, θα μειωθεί", είπε ο Γκατσαλιάν. Αργά χθες το βράδυ ο αριθμός των νεκρών ανέρχετο σε 31.

Το διώροφο εργοστάσιο είναι ιδιοκτησίας Kentex Manufacturing Inc και κατασκευάζει σαγιονάρες και παντόφλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE