Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το βράδυ της Κυριακής για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, ανάμεσα σε άλλα θέματα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα απασχολήσουν οι δράσεις της ΕΕ στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, όπως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό, η Κλιματική Αλλαγή, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα, ζητήματα που αφορούν τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE