Υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου έδωσε προστατευτικά για τα δάχτυλα σε πελάτη και αυτός τα πήρε για προφυλαχτικά

Υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου έδωσε προστατευτικά για τα δάχτυλα σε πελάτη και αυτός τα πήρε για προφυλαχτικά

Σκόρπισε γέλια το δώρο της Τράπεζας Κύπρου στους πελάτες της.

Το «δημιουργικό» τμήμα της Τράπεζας είχε την ιδέα να κάνουν δώρο στους χρήστες των ATM της Τράπεζας προστατευτικά για τα δάκτυλά τους ως ακόμα ένα τρόπο προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Δεν φαντάζονταν φυσικά ότι κάποιοι παίρνοντας τα στα χέρια τους αλλού θα πήγαινε το μυαλό τους… στα προφυλακτικά.


Χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα δημοσίευσε μια στιχομυθία στην Τράπεζα μεταξύ πελάτη και τραπεζικού υπαλλήλου ενώ βλέπουμε και το σχετικό δώρο.


«Πήγα στην τράπεζα σήμερα και καθώς περίμενα την σειρά μου βλέπω την κοπέλα στο ταμείο να δίνει αυτά στους πελάτες και ακούω έναν κύριο να της λέει "κυρία μου θα χρειαστώ πιο μεγάλο μέγεθος" και του απαντάει " κύριε αυτά είναι για το δάκτυλο σας όταν χρησιμοποιείτε το ΑΤΜ"»


Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είχε άδικο κι ο άνθρωπος. Εσείς τι λέτε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE