Υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου έδωσε προστατευτικά για τα δάχτυλα σε πελάτη και αυτός τα πήρε για προφυλαχτικά

Υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου έδωσε προστατευτικά για τα δάχτυλα σε πελάτη και αυτός τα πήρε για προφυλαχτικά

Σκόρπισε γέλια το δώρο της Τράπεζας Κύπρου στους πελάτες της.

Το «δημιουργικό» τμήμα της Τράπεζας είχε την ιδέα να κάνουν δώρο στους χρήστες των ATM της Τράπεζας προστατευτικά για τα δάκτυλά τους ως ακόμα ένα τρόπο προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Δεν φαντάζονταν φυσικά ότι κάποιοι παίρνοντας τα στα χέρια τους αλλού θα πήγαινε το μυαλό τους… στα προφυλακτικά.


Χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα δημοσίευσε μια στιχομυθία στην Τράπεζα μεταξύ πελάτη και τραπεζικού υπαλλήλου ενώ βλέπουμε και το σχετικό δώρο.


«Πήγα στην τράπεζα σήμερα και καθώς περίμενα την σειρά μου βλέπω την κοπέλα στο ταμείο να δίνει αυτά στους πελάτες και ακούω έναν κύριο να της λέει "κυρία μου θα χρειαστώ πιο μεγάλο μέγεθος" και του απαντάει " κύριε αυτά είναι για το δάκτυλο σας όταν χρησιμοποιείτε το ΑΤΜ"»


Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είχε άδικο κι ο άνθρωπος. Εσείς τι λέτε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE