Πύλη Εμβολιασμού: Άνοιξε σήμερα (2/6) για τις ηλικίες 33-35

Πύλη Εμβολιασμού: Άνοιξε σήμερα (2/6) για τις ηλικίες 33-35

Ανοίγει εκ νέου σήμερα (2/6) η Πύλη Εμβολιασμού, για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό από πολίτες 33 – 35 ετών.

Συγκεκριμένα, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει από τις 07:30 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, στις 17:30.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει ξανά την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, στις 07:30 για τους πολίτες 30 -32 ετών και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Σάββατο, 5 Ιουνίου, στις 17:30.

Παραλαβή ποσοτήτων εμβολίων

Σχετικά με την παραλαβή εμβολίων, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι εντός Ιουνίου, αναμένεται να παραληφθούν συνολικά 350.000 δόσεις από τα τέσσερα αδειδοτημένα εμβόλια.


Συγκεκριμένα, θα παραληφθούν 201.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BioNTech, 24.000 δόσεις του εμβολίου της Moderna, 90.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και 20.000 εμβόλια της Johnson&Johnson.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE