ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Τριήμερο του κατακλυσμού με κάτω από 80€ σύνολο - Πού θα μείνετε

ΚΥΠΡΟΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Τριήμερο του κατακλυσμού με κάτω από 80€ σύνολο - Πού θα μείνετε

Παροξυσμός επικρατεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο νησί μας αφού το τριήμερο του Κατακλυσμού (Αγίου Πνεύματος) θεωρείται η γιορτή που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Πόσο μάλλον το φετινό καλοκαίρι που από τη μία υπάρχει η συσσωρευμένη ψυχολογική -και όχι μόνο- κόπωση των συμπατριωτών μας από τα συνεχή αυστηρά περιοριστικά μέτρα. Από την άλλη, σε μία πολύ σπουδαία κίνηση προέβη του Υφυπουργείο Τουρισμού, αφού με σχέδια που εκπονήθηκαν έρχεται να στηρίξει τον εγχώριο τουρισμό, επιχορηγώντας επί της ουσίας ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του κόστους διαμονής.

Στον κατάλογο που έχει αναρτηθεί μπορείτε να εντοπίσετε 171 ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα που υπάγονται στο εν λόγω σχέδιο που έχει ισχύ ολόκληρο τον Ιούνιο, αλλά και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο φτάνοντας μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Μπορεί αρχικά να παρατηρήσετε μελετώντας πως αριθμός ξενοδοχείων εξαιρούν από τις επιλογές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (συγκεκριμένα 50 εξ’αυτών) όμως υπάρχουν ακόμη 121 επιλογές για όσους ακόμη ψάχνουν την... παραλιακή εξόρμηση τους.

Το 35% της επιχορήγησης θεωρείται πολύ σεβαστή ‘βοήθεια’ αφού φυσικά στους χαλεπούς καιρούς που διέπουν την οικονομία του τόπου και κατ’επέκταση τα νοικοκυριά, το κόστος διαμονής θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους -αν όχι ο σημαντικότερος- παράγοντες στην επιλογή.

Οι περισσότερες επιλογές κινούνται γύρω από τα 60€ το βράδυ / ανά δωμάτιο. Από αυτό το ποσό, τα 21€ είναι επιχορηγούμενα κάτι που σημαίνει πως αυτόματα το κόστος διαμονής για ένα βράδυ κατέρχεται στα 39€ το δωμάτιο. Εάν λοιπόν φανείτε τυχεροί και εντοπίσετε ξενοδοχείο το οποίο δεν έχει ακόμη διαθέσει τα δωμάτια που υπάγονται στο συγκεκριμένο σχέδιο στήριξης (αφού ο αριθμός θα είναι προφανώς περιορισμένος) μπορείτε με μόλις 78€ (δύο βράδια) να περάσετε το τριήμερο του Κατακλυσμού κάνοντας την εξόρμηση σας σε μία από τις 121 επιλογές.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα 121 καταλύματα και ξενοδοχεία και σας τα παρουσιάζουμε:

Επαρχία Αμμοχώστου:

Πάφος:

Λάρνακα:

Λεμεσός:

 

 Λευκωσία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top