ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατάρ και Σανέρ επισκέφθηκαν το οδόφραγμα στην οδό Λήδρας

Τατάρ και Σανέρ επισκέφθηκαν το οδόφραγμα στην οδό Λήδρας

Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη γιατί πιστεύουμε ότι με αμοιβαία βήματα μπορεί να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ κατά την επίσκεψή του στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, συνοδευόμενος από τον «πρωθυπουργό», Ερσάν Σανέρ.

Ο κ. Τατάρ μετέβη στην οδό Λήδρας μετά την επίσκεψή του στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. Ερωτηθείς εάν έχει κάποιο μήνυμα για τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη και ευχήθηκε να συνεχιστούν οι διελεύσεις με επιτυχία, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες.
 
«Ελπίζω ότι αυτή η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση να βελτιώσουν τις σχέσεις μας, γιατί στο τέλος της ημέρας, οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία και επαφές. Ελπίζω ότι όλα θα είναι καλύτερα, και η οικονομία, γιατί όλοι είχαμε οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Ελπίζουμε ότι η οικονομία θα ανακάμψει και οι άνθρωποι θα βρουν ευκαιρίες απασχόλησης καθώς οι επιπτώσεις της πανδημίας μειώνονται σταδιακά. Κι ευχόμαστε οι άνθρωποί μας να μπορέσουν να συνεργαστούν σε κάθε περίπτωση, προς όφελός τους» είπε.
 
Τόσο ο Ερσίν Τατάρ όσο και ο Ερσάν Σανέρ αναφέρθηκε στον επιτυχημένο – όπως είπαν – τρόπο διαχείρισης της πανδημίας, με τον «πρωθυπουργό» να δηλώνει ότι οι διελεύσεις και οι αφίξεις επισκεπτών στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου γίνονται με βάση τους κανονισμούς του ΠΟΥ.
 
Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, είπε, να μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει, λέγοντας ότι ο στόχος τους είναι να ενισχύσουν και να επιτύχουν στην οικονομία, όπως έκαναν και στην διαχείριση της πανδημίας.
 
Έχουμε δύο κύριες πηγές εσόδων, συνέχισε ο κ. Σανέρ, τον τουρισμό και την ανώτατη εκπαίδευση και ο «υπουργός παιδείας» (που τους συνόδευε) εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή φοιτητών, συμπλήρωσε.
 
Οι κύριοι Τατάρ και Σανέρ και η συνοδεία τους είχαν μια σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι και δύο γυναίκες «βουλευτές» του κόμματός τους, που επισκέπτονταν την περιοχή. Ο Ερσίν Τατάρ συνομίλησε επίσης με ένα άτομο που πέρασε από την ε/κ στην τ/κ πλευρά, καθώς και με καταστηματάρχες της περιοχής.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top