ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ο Δρ. Τσιούτης παρομοίασε το τείχος γύρω από τον Έρικσεν με το τείχος ανοσίας από τον εμβολιασμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δρ. Τσιούτης παρομοίασε το τείχος γύρω από τον Έρικσεν με το τείχος ανοσίας από τον εμβολιασμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα από τα γεγονότα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν φυσικά το σοκαριστικό συμβάν στην αναμέτρηση του Euro 2021 μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας. 

Συγκεκριμένα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο σταρ των Δανών, αρχηγός της Εθνικής και ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε η είσοδος των ιατρών στον αγωνιστικό χώρο, του έγιναν μαλάξεις ενώ επιστρατεύτηκε ακόμη και απινιδωτής για να τον επαναφέρουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης όπου και ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του με την κατάσταση του να σταθεροποιείται. Πέραν όμως του σοκαριστικού συμβάντος, τα φώτα έπεσαν στο τείχος προστασίας που 'έστησαν' γύρω του οι συμπαίκτες του. Όλοι οι παίκτες της Εθνικής Δανίας σχημάτισαν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω από τον Έρικσεν που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες με σκοπό να προστατεύσουν φυσικά την εικόνα του. 

Αυτό χρησιμοποίησε ως παράδειγμα και ο επικεφαλής της επιδημιολογικής ομάδας, Κωνσταντίνος Τσιούτης αφού παρέα με τη φωτογραφία -που κάνει από το απόγευμα του Σαββάτου το γύρο του κόσμου- ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αυτή η πολύ δυνατή εικόνα αποτελεί σύμβολο της εποχής που ζούμε, κάποιοι επιλέγουν να φτιάξουν ένα τείχος προστασίας γύρω από ένα ευάλωτο -εκείνη τη στιγμή- συνάνθρωπο τους. Μας θυμίζει κάτι; #VaccinesWork"

Ο κύριος Τσιούτης παραλλήλισε λοιπόν το 'τείχος' προστασίας της εικόνας του Έρικσεν από τους Δανούς διεθνείς, με τον εμβολιασμό στον οποίο πρέπει όλοι να προχωρήσουμε, προστατεύοντας τους δικούς μας ευάλωτους συνανθρώπους. 

Δείτε το τιτίβισμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top