Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Χριστοδουλίδη για Κυπριακό-ευρωτουρκικά

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια - Χριστοδουλίδη για Κυπριακό-ευρωτουρκικά

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το πρωί της Τρίτης οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου. Όπως αναφέρει ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter, η συζήτηση αφορούσε το Κυπριακό και τις ευρωτουρκικές σχέσεις.

«Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, συζητήσαμε για το Κυπριακό και τις ευρωτουρκικές σχέσεις», αναφέρει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE