Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Αγία Μαρίνα - «Θα συνεχίσουν την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας» -ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Αγία Μαρίνα - «Θα συνεχίσουν την προσπάθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας» -ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα εντός της κοινότητας Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου εξακολουθεί να μην είναι υπό πλήρη διαχείριση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, ο οποίος είπε πως επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις θα συνεχίσουν την προσπάθεια κατάσβεσης και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.


Κληθείς να αναφέρει αν είναι δύσκολη η κατάσταση, ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών είπε πως είναι αρκετά δύσκολο το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που είναι τεραστίων διαστάσεων, αφού στην περιοχή πνέουν άνεμοι επτά μποφόρ.

Ωστόσο, σημείωσε, αναμένουν να κοπάσουν οι άνεμοι, ώστε να μπορέσουν να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Σε ερώτηση αν κινδυνεύουν οικίες, ο κ. Αλεξάνδρου απάντησε αρνητικά, ωστόσο, σημείωσε πως διερευνάται η περίπτωση δύο εξοχικών στην περιοχή, για τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.