ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ για ομολογία πιλότου: 'Δεν ήταν από τους πιο εύκολους ούτε από τους πιο δύσκολους'

ΕΛΑΣ για ομολογία πιλότου: 'Δεν ήταν από τους πιο εύκολους ούτε από τους πιο δύσκολους'

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ σημείο-κλειδί για την εξιχνίαση της δύσκολης, όπως τη χαρακτήρισε, υπόθεσης, ήταν η εμπιστοσύνη που έχτισαν οι αστυνομικοί με τον πιλότο.

Επί οκτώ ώρες συνεχίζονταν η εξέταση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου πριν λυγίσει και ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ωστόσο, όπως προκύπτει από την ενημέρωση της ΕΛΑΣ δεν ήταν ούτε από τους πιο εύκολους, ούτε από τους πιο δύσκολους.

Απαντώντας σε ερώτηση του Sputnik αν ο πιλότος ομολόγησε γιατί κατάλαβε ότι η αστυνομία πλέον γνώριζε, ο επικεφαλής της ομάδας που είχε αναλάβει την έρευνα Θοδωρής Θεοδώρου απάντησε χαρακτηριστικά:
«Θα ήταν άδικο να απαντήσω εγώ σ αυτό το ερώτημα αντί για εκείνον. Πρέπει να πω όμως ότι δεν ήταν ούτε από τους πιο εύκολους ούτε από τους πιο δύσκολους στην ανάκτηση. Το γιατί ομολόγησε το ξέρει μόνο ο ίδιος. Το πως είναι άλλη κουβέντα στην οποία δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Όπως έγινε γνωστό κατά την ενημέρωση για την υπόθεση από την ΕΛΑΣ, μεγάλο μέρος των ερευνών αναλώθηκε «για να διαπιστώσουμε ποιοι άνθρωποι και με ποιον τρόπο μπήκαν στο σπίτι».

Όπως επισημαίνει ο Κώστας Χασιώτης, προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών παρά τις προσπάθειες, δεν βρέθηκε η ύπαρξη άλλων προσώπων πέραν των δύο ενηλίκων και του μωρού.
Ο πιλότος επιβεβαίωσε τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ότι δηλαδή επέφερε τον θάνατο στην σύζυγό του με ασφυκτικό μηχανισμό και περιέγραψε το πώς πήγε να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία μετά φόνου:
την παραβίαση του παραθύρου
τη θανάτωση του σκύλου, την αφαίρεση κάρτα μνήμης SIM από την κάμερα να μην είναι διαθέσιμη στην αστυνομία
έδεσε τον εαυτό του


Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν μια δύσκολη υπόθεση με λίγα στοιχεία και ίχνη, σύμφωνα με τον Πέτρο Τζέφερη, Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ενώ σημείο - κλειδί στην εξιχνίασή της ήταν η σχέση εμπιστοσύνης που ανέπτυξαν οι αστυνομικοί με τον σύζυγο και δολοφόνο της Καρολάιν.

Πηγή: Sputnik

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top