ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου για την απόφαση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Η πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου για την απόφαση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Δεν γνωρίζει ακόμα ο νομικός Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αν στο δικαστήριο του Σεπτέμβρη, για την οριστική επιμέλεια της Λυδίας, ο συζυγοκτόνος εντολέας του θα διεκδικήσει συνεπιμέλεια.

«Σέβεται απολύτως την απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας» και «δεν επιζητά δικαστική διένεξη» ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον συνήγορό του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη που μίλησε αποκλειστικά στο Sputnik.


«Το μόνο που θέλει ο εντολέας μου είναι να είναι καλά το παιδί του, με γνώμονα το μέλλον του και την εξασφάλισή του» προσέθεσε στην επικοινωνία που είχαμε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Θα διεκδικήσει παρόλα αυτά ο εντολέας του συνεπιμέλεια στο δικαστήριο του Σεπτέμβρη που θα κρίνει την οριστική επιμέλεια της Λυδίας;
«Δεν το έχουμε ακόμα συζητήσει. Είναι πολύ νωρίς» μας σχολιάζει ο κ. Παπαϊωαννίδης.
«Σας επαναλαμβάνω, αυτό που ενδιαφέρει τον εντολέα μου είναι το καλύτερο για το παιδί του. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους».
«Το συμφέρον της Λυδίας δικαιώθηκε»


Νωρίτερα το Sputnik επικοινώνησε και με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν που πλέον αναλαμβάνει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
«Το συμφέρον της Λυδίας δικαιώθηκε» είναι η οι πρώτες λέξεις του συνηγόρου της μητέρας της Καρολάιν, Αθανάσιου Χαρμάνη, στο Sputnik.


Η επιμέλεια της Λυδίας «περνάει» στους γονείς της Καρολάιν και το παιδί θα μεταβεί στην Αλόννησο.
«Αφαιρείται η γονική μέριμνα από τον πατέρα. Δεν θα έχει δικαίωμα στο παιδί. Ούτε επικοινωνία» εξηγεί ο κύριος Χαρμάνης.


«Την επικοινωνία θα την έχουν μόνον οι γονείς του πατέρα και αποκλειστικά εάν μεταβαίνουν στην Αλόννησο» ξεκαθαρίζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top