Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού – Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του

Ενδελεχείς έρευνες γίνονται μετά τον μυστηριώδη εντοπισμό νεκρού άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα διενεργείται η νεκροψία στη σορό του άνδρα, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό ή εγκληματική ενέργεια.

Επιπρόσθετα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA θα δείξουν την ταυτότητα του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού καταδεικνύοντας ότι βρίσκεται για αρκετές ημέρες στο νερό, κάνοντας παράλληλα το έργο των αρχών δυσκολότερο.

Να σημειωθεί ότι ενώπιον των Αρχών υπάρχουν τα στοιχεία ότι πρόκειται για άνδρα Αφρικανικής καταγωγής, ενώ την ίδια ώρα ερευνώνται τα ελλείποντα πρόσωπα καθώς φαίνεται να υπάρχουν ομοιότητες με πρόσωπο το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το πτώμα εντόπισε υπάλληλος στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου καλώντας αμέσως τις Δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE