ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ετήσια Γενική Συνέλευση Green Dot Cyprus Public Co Ltd

Ετήσια Γενική Συνέλευση Green Dot Cyprus Public Co Ltd

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιουνίου, 2021 η 18η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Green Dot Cyprus Public Co Ltd.


Η Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2020, καθόρισε τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, επαναδιόρισε τους ελεγκτές και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να καθορίσει το ύψος της αμοιβής τους.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σπανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Δ.Σ. της Green Dot, το οποίο υπηρετεί από το 2004.
Ακολούθως η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή/επανεκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι είναι οι κύριοι Μιχάλης Μιχαήλ και Μάριος Χατζηγαβριήλ.


Το ΚΕΒΕ, διόρισε ως εκπροσώπους του στο Δ.Σ. τον κ. Χαράλαμπο Παπαντωνίου και τον κ. Μάριο Κωνσταντίνου εις αντικατάσταση της κας. Κικούλας Κότσαπα και του κ. Παναγιώτη Παπαφιλίππου. Ο τρίτος εκπρόσωπος του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, παρέμεινε.


Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Σπανός, αναφέρθηκε στα σημαντικά γεγονότα του 2020, όπως την Ανανέωση της Έγκρισης της Άδειας Λειτουργίας του Οργανισμού η οποία εκδόθηκε στις 19 Ιουνίου, 2020 με ημερομηνία λήξης την 30ην Ιουνίου, 2026.
Αναφορά έκανε και στην υπογραφή 3- ετούς συμφωνίας με τους διαχειριστές Χαρτιού Μη Συσκευασίας, στις γεωγραφικές επεκτάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του έτους και στην αναγκαστική ακύρωση των εκδηλώσεων και των Φεστιβάλ του Οργανισμού, λόγω Covid-19.
Ο κ. Μιχάλης Σπανός έκανε μια σύντομη αναδρομή από το 2004, που ήταν ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Οργανισμού και αναφέρθηκε στην καταλυτική συνδρομή της Green Dot στην ανάπτυξη της Ανακύκλωσης στην Κύπρο.


Τόνισε την υγιή οικονομική θέση του Οργανισμού που ήταν αποτέλεσμα συνετής οικονομικής πολιτικής.
Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της Green Dot προεξαρχομένων των μελών του Προσωπικού της Εταιρείας.


Μετά το πέρας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, συγκλήθηκε Συνεδρία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα.
Καινούργιος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Βασίλης Πετρίδης, της εταιρείας Laiko- Cosmos Trading Ltd, με αντιπρόεδρο προερχόμενο από τους Μετόχους Β, τον κ. Μάριο Τσιακκή,

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top