ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πωλήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα που έχει στην κατοχή της η APS στη Λεμεσό

Πωλήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα που έχει στην κατοχή της η APS στη Λεμεσό

H APS ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πώλησης ενός από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα βιομηχανικά ακίνητα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της προς διαχείριση.

Το ακίνητο αγοράστηκε από την ASBISC ENTERPRISES PLC, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας, η οποία στεγάζεται στη Λεμεσό. Διανέμει προϊόντα όπως tablet, smartphone, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, servers, εξοπλισμό δικτύωσης σε λιανικούς και εταιρικούς πελάτες και πολλά άλλα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 και από το 1995 έχει την έδρα της στη Λεμεσό. Εκεί στεγάζεται το κεντρικό τμήμα αγορών και της παγκόσμιας λειτουργίας ελέγχου.
Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Αποτελείται από τρία παρακείμενα βιομηχανικά οικόπεδα συνολικής έκτασης 9.990 τ.μ., έχουν ορθογώνιο σχήμα και γωνιακή θέση με πρόσοψη δρόμου. Τα ακίνητα βρίσκονται σε ένα κυβερνητικό μισθωμένο οικόπεδο.
Το κτήριο κτίστηκε γύρω στο 2012 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω συνεχούς συντήρησης. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν συνολική έκταση 5.735 τ.μ. και οι γραφειακοί χώροι που βρίσκονται στο ισόγειο και στο μεσοπάτωμα έχουν συνολική έκταση 3.361 τ.μ.
Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από ένα ενιαίο εργοστασιακό χώρο, έναν ανοιχτό χώρο αποθήκευσης με αποβάθρες φόρτωσης από ανατολική και δυτική πλευρά, γραφείο υποδοχής, γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων, τουαλέτες, καφετέρια, κουζίνα, αίθουσα σχεδιασμού και server room. Το ακίνητο διαθέτει συστήματα συναγερμού και πυρασφάλειας, κάμερες ασφαλείας, τριφασικό ηλεκτρικό ρεύμα 200 KVA, αυτόματες και μεταλλικές συρόμενες πόρτες, ράμπες υποδοχής, χώρος φόρτωσης και εκφόρτωσης και χώρος στάθμευσης φορτηγών.
Επιλέγοντας ένα ακίνητο από το χαρτοφυλάκιο της APS, σήμερα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ονειρευτήκατε.
Βρείτε τον κατάλληλο γραφειακό χώρο για την επιχείρησή σας ή την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας, εξυπηρετώντας όλες τις καθημερινές αλλά και επενδυτικές ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της APS: www.aps.bid

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top