Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Παγκύπριων Εξετάσεων είχε ο Υπ. Παιδείας

Συνάντηση με πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες των Παγκύπριων Εξετάσεων είχε ο Υπ. Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) απευθύνει συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν πετύχει και εξασφάλισαν θέση μέσα από τις φετινές εξετάσεις, είπε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι ο έπαινος στους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες είναι ιδιαίτερος φέτος, διότι αντιμετώπισαν αντίξοες συνθήκες μέσα από τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία.


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κάλεσε σήμερα σε συνάντηση, στο Υπουργείο, τους μαθητές και μαθήτριες που πρώτευσαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Προδρόμου απευθυνόμενος στους πρωτεύσαντες, αφού τους συνεχάρη, επισήμανε ότι του έκαναν εντύπωση οι χθεσινές δηλώσεις τους στα ΜΜΕ στις οποίες υπογράμμισαν ότι εκτός από τη δουλειά που χρειάζεται, χρειάζεται επίσης και προγραμματισμός και να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο.

Από τις διαπιστώσεις αυτές, πρόσθεσε ο Υπουργός Παιδείας, οι οποίες έρχονται ειδικά από τους τελειόφοιτους/ες που ξεχώρισαν, θα πρέπει να επωφεληθούν και να εμπνέονται και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες.

Ο κ. Προδρόμου, στη συνέχεια, απηύθυνε συγχαρητήρια και στους γονείς, οι οποίοι έχουν εξίσου συμβάλει με τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκαναν και τους είπε ότι δικαίως νιώθουν περήφανοι για τα παιδιά τους.

Ταυτόχρονα, σημείωσε, ότι το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) απευθύνει συγχαρητήρια και σε όλους όσοι έχουν πετύχει και εξασφάλισαν θέση μέσα από τις φετινές εξετάσεις.

Πρόσθεσε, στο ίδιο πλαίσιο, ότι ο έπαινος στους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες είναι ιδιαίτερος φέτος, διότι αντιμετώπισαν αντίξοες συνθήκες μέσα από τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία.

Ο Υπουργός Παιδείας απευθυνόμενος προς τους πρωτεύσαντες τους συνεχάρη ξανά για την επιτυχία και την ξεχωριστή επίδοσή τους και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό το να μπορούν να σπουδάσουν στον κλάδο που προσωπικά επιλέγουν.
Παράλληλα, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια με τις σπουδές τους, αλλά και στο ενδιάμεσο καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι, το οποίο, όπως σημείωσε, δικαιούνται περισσότερο από όλους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ακολούθησε, τέλος, συζήτηση και οι μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία, εκτός από τις ευχαριστίες προς τον Υπουργό για τα συγχαρητήρια, να διατυπώσουν σκέψεις και εισηγήσεις μέσα από η δική τους εμπειρία για τη βελτίωση των διαδικασιών, για την οργάνωση του Λυκείου αλλά και γενικότερα της σχολικής ζωής.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γράψε-Σβήσε ονομάτων για τις δημαρχιακές εκλογές - Οι "Αντάρτες" στον ΔΗΣΥ

Ακινητοποίηση λεωφορείων: «Εφιάλτης» για μαθητές και γονείς – Πολλοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ταξί και άλλοι δεν πήγαν καθόλου στο σχολείο - Βίντεο

Αυξημένες οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα – Πόσοι περισσότεροι ήταν οι Ελληνοκύπριοι και πόσοι οι Τουρκοκύπριοι σε σχέση με πέρσι

Θέλετε να κόψετε καυσόξυλα; Ποια η διαδικασία και ποιες άδειες πρέπει να κατέχετε – Όλες οι πληροφορίες

Έκκληση για βοήθεια σε 100 οικογένειες στην Κύπρο: «Επείγει να καλυφθούν και τα μωρά στην Παιδική Στεγη»



Επαφές σε Αίγυπτο και Ιορδανία πραγματοποιεί σήμερα ο ΠτΔ - Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Επαφές σε Αίγυπτο και Ιορδανία πραγματοποιεί σήμερα ο ΠτΔ - Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα

Η πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, θα βρεθεί στο επίκεντρο των επαφών σήμερα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αίγυπτο και στην Ιορδανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top