ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H καινοτόμος εφαρμογή ‘EKO Smile” της ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να βραβεύεται!

H καινοτόμος εφαρμογή ‘EKO Smile” της ΕΚΟ Κύπρου  συνεχίζει να βραβεύεται!

Η ΕΚΟ Κύπρου κατέκτησε ακόμη τρία βραβεία για την πρωτοποριακή εφαρμογή “EKO Smile”, αυτή τη φορά στα φετινά Cyprus Retail Excellence Awards 2020.

Τα βραβεία επέστρεψαν για δεύτερη χρονιά, για να ξεχωρίσουν τις κορυφαίες πρακτικές και να αναδείξουν τα πρωτοποριακά έργα και τις πρωτοβουλίες της κυπριακής αγοράς στον τομέα του λιανεμπορίου.


Η απονομή των Cyprus Retail Excellence Awards πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου, και ώρα 19:00, με φυσική παρουσία στο Lemon Park στη Λευκωσία, όπου υπήρξε αθρόα συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, του κλάδου του λιανικού εμπορίου, αλλά και του ευρύτερου επιχειρείν της χώρας. Κατά τη διάρκεια της τελετής οι εκπρόσωποι της ΕΚΟ Κύπρου έδωσαν το παρών, τιμώντας τον θεσμό και παραλαμβάνοντας τρία βραβεία για το ‘EKO Smile’, που έρχονται να προστεθούν στην μακρά λίστα των διακρίσεων της εφαρμογής.

Συγκεκριμένα, στα φετινά Cyprus Retail Excellence Awards η εφαρμογή “EKO Smile” απέσπασε:

• Tο Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Ανάπτυξη, για την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η εφαρμογή στους καταναλωτές μέσω της ενεργοποίησης αντλίας και πληρωμής καυσίμων.
• Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Ενέργειες Προβολής, Προώθησης & Επικοινωνίας, για την digital εκστρατεία που χάραξε η εταιρεία όσον αφορά στην προώθηση της εφαρμογής μέσω digital και social media.
• To Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική Ανάπτυξη, για την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η εφαρμογή στους καταναλωτές μέσω του ανέπαφου ανεφοδιασμού των οχημάτων.

Την εφαρμογή “EKO Smile”, καθώς και όλες τις άριστες πρακτικές της κυπριακής αγοράς, αξιολόγησαν διακεκριμένοι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες του κλάδου. Οι κριτές ψήφισαν μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που εξασφάλισε απόλυτα το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Πρόκειται για ακόμη τρεις σημαντικές διακρίσεις που κατακτά η ΕΚΟ Κύπρου και αναδεικνύουν την εφαρμογή “EKO Smile” ως την κορυφαία στην κυπριακή αγορά, καθώς σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών, να τους προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και άνεση στην εξυπηρέτησή τους και ήρθε να αλλάξει τον παραδοσιακό τρόπο ανεφοδιασμού των οχημάτων.

Η ΕΚΟ Κύπρου, πιστή στο στόχο της, θα συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της μία μοναδική εμπειρία που συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και βέλτιστες πρακτικές σε ό,τι αφορά την επιβράβευση, τον ανεφοδιασμό καυσίμων, την παραγγελία και τις πληρωμές μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top