Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοσυρροή στις παραλίες - Έτσι... αντιμετωπίζουν το νέο μέτρο για τα SafePass οι πολίτες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοσμοπλημμύρα παρατηρείται στις παραλίες της Κύπρου λόγω του καύσωνα, αφού ο υδράργυρος αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κύπριοι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους παρά την έξαρση των κρουσμάτων του Κορωνοιού τις τελευταίες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε «καμπάνες» σε υποστατικά που δέχονταν πελάτες χωρίς SafePass η Αστυνομία - Αυξημένες οι καταγγελίες

Χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι Κύπριοι γέμισαν τις παραλίες όπως άλλωστε και κάθε Κυριακή του καλοκαιριού.

Παράλληλα, το νέο μέτρο που αφορά τα SafePass σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των Beach bars, δεν φαίνεται να είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους λουόμενους.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE