LIFESTYLE

Bαριέστε να πάτε σε Mall; Ήρθε το πρώτο κυπριακό διαδικτυακό πολυκατάστημα

Bαριέστε να πάτε σε Mall; Ήρθε το πρώτο κυπριακό διαδικτυακό πολυκατάστημα

Το πρώτο ολοκληρωμένο online mall στη Κύπρο «άνοιξε τις πύλες» του για τους διαδικτυακούς καταναλωτές.

Εδώ και ένα μήνα το www.onlinemallcy.com προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να βρει μαζεμένα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, από ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας, κοσμήματα και πολλά άλλα, πληρώνοντας σε απευθείας σύνδεση με πιστωτικές κάρτες ή με μετρητά κατά την παράδοση.

Η Cosine Consultants δημιούργησε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού MALL όπου ένα κατάστημα μπορεί με ελάχιστα χρήματα, να διατηρεί το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτω από την ίδια ηλεκτρονική στέγη με πολλούς άλλους πωλητές.


Αυτό που κάνει το onlinemallcy να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι το γεγονός πως οι διαχειριστές του αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα για εσάς. Τη διαφήμιση των προϊόντων σας, την καταγραφή τους και ανάρτηση τους στο onlinemallcy.com, τη πώληση και παράδοση στον αγοραστή του προϊόντος.

Μέσω του συγκεκριμένου onlinemall, μπορεί κάποιος να φτάσει σε μεγαλύτερο κοινό, να διαφημίσει και να προωθήσει την επιχείρηση του, τις προσφορές και τα προϊόντα του, να αυξήσει τις πωλήσεις του και φυσικά να βελτιώσει το όνομα της εταιρίας του, κάνοντας το ευρέως γνωστό.

Διαφημιζόμενος-πωλητής, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από το χώρο λιανικής πώλησης στη Κύπρο, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα για ιδιόκτητο e shop και θέλει να μπει στη μεγάλη οικογένεια του onlinemallcy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το onlinemallcy.com ή τηλεφωνήστε στο 22-441600 και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω στους ειδικούς με ελάχιστο για εσάς κόστος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top