Οι τηγανητές πατάτες που μπήκαν στο ρεκόρ Γκίνες κοστίζουν 200 δολάρια

Οι τηγανητές πατάτες που μπήκαν στο ρεκόρ Γκίνες κοστίζουν 200 δολάρια

Το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Serendipity3 που άνοιξε ξανά την περασμένη Παρασκευή στη Nέα Υόρκη μόλις έσπασε το δέκατο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, αυτή τη φορά για τις πιο ακριβές πατάτες.

Κοστίζουν 200 δολάρια και ονομάζονται "Creme de la Creme Pommes Frites", ενώ έφτασαν εγκαίρως για το #NationalFrenchFryDay της 13ης Ιουλίου Οι σεφ δεν έκοψαν απλώς μερικές κανονικές πατάτες και τις έριξαν σε μια συνηθισμένη φριτέζα.

 

«Βγαίνοντας από την πανδημία και αφού είμαστε ανοιχτοί, είναι υπέροχο να έχουμε κάτι να ενθουσιαστούμε», δήλωσε ο Calderone. «Είναι μία από τις πιο σουρεαλιστικές εμπειρίες που είχα ποτέ», δήλωσε ο έταιρος σεφ Kiewert.

Η Guinness World Records πραγματοποίησε τελετή τη Δευτέρα, δίνοντας στο εστιατόριο ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Το πρώτο που έσπασε το Serendipity3 ήταν το 1998 για τη μεγαλύτερη γαμήλια τούρτα στον κόσμο.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE