Ζέστη με συννεφιά στο σκηνικό του καιρού σήμερα - Έρχονται ισχυροί άνεμοι

Ζέστη με συννεφιά στο σκηνικό του καιρού σήμερα - Έρχονται ισχυροί άνεμοι

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και σύντομα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα γενικά 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 ενώ αρχικά τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στο δυτικό μισό του νησιού θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά, αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά, αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το μεσημέρι και μετά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά, αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

(ΚΥΠΕ/

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει την Κυριακή, 4 Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ και ακολούθως στη Ραμάλα, για επαφές με την ανώτατη πολιτική ηγεσία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης εργασίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE