Προς απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Προς απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ αποφάσισε να εισηγηθεί την επέκταση της κόκκινης κατηγορίας των χωρών στις οποίες απαγορεύονται τα ταξίδια των Ισραηλινών. Στις χώρες για τις οποίες γίνεται εισήγηση, περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Η εισήγηση θα υποβληθεί ενώπιον της Κυβέρνησης στις 25 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουλίου.


Ανακοίνωση από το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Νταφτάλι Μπένετ, σε σχέση με την έγκριση του Σχεδίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion αναφέρει πως οι χώρες που γίνεται σύσταση να περιληφθούν στην κόκκινη κατηγορία είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γεωργία, η Κύπρος και η Τουρκία.

Τα ταξίδια προς τις χώρες της κόκκινης κατηγορίας θα συνεχίσουν να απαγορεύονται εκτός εάν υπάρχει έγκριση από την επιτροπή για εξαιρέσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ και θα βγουν από την καραντίνα όταν λάβουν αρνητικό αποτέλεσμα

Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί επίσης θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ, θα μπουν σε καραντίνα για επτά ημέρες και θα βγουν από την καραντίνα όταν πάρουν αρνητικό αποτέλεσμα από το τεστ που θα γίνεται την έβδομη ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE