Εκατό δέκα τρία κρούσματα την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Εκατό δέκα τρία κρούσματα την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» τ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη, σε 10,783 εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν εντοπίστηκαν 113 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά της Covid-19, εκ των οποίων τα  85 είναι εγχώριες μολύνσεις, τα 3 είναι άτομα που έφθασαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς και τα 25 προέρχονται από επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που βρίσκονταν σε καραντίνα.

Ο αριθμός των ατόμων που ανάρρωσαν και πήραν εξιτήριο χθες ανήλθε στα 109, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
 
Μέχρι τις 22 Ιουλίου 2021 διενεργήθηκαν συνολικά 1,780,106 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα, εντοπίστηκαν συνολικά 10,303  κρούσματα Covid-19, 9,063 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο, συνεχίζεται η θεραπεία 1,203 ασθενών, 65 ασθενείς νοσηλεύονται στο κέντρο πανδημίας, 993 ασθενείς βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία, συνεχίζεται η διερεύνηση 139 περιστατικών και 6 άτομα βρίσκονται στη μονάδα εντατικής φροντίδας.
 
Ο αριθμός των θανάτων με αιτία τον Covid-19 στα κατεχόμενα παρέμεινε  στους 37.
 
Στις 22 Ιουλίου διενεργήθηκαν 486 εμβολιασμοί στα κατεχόμενα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE