ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε δυο καταζητούμενους: Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Χειροπέδες σε δυο καταζητούμενους: Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Στη σύλληψη δύο προσώπων, που καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση από το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας. Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 26 και 18 ετών τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τα μέλη του ΤΑΕ να διερευνούν την ανάμιξη τους σε εφτά συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία.

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι επιχείρηση σύλληψης των δύο υπόπτων, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Στρόβολο και συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα.

Ανακρινόμενοι οι 26χρονος και 18χρονος φέρεται να ομολόγησαν στους ανακριτές του ΤΑΕ τη διάπραξη εφτά συνολικά διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών. Μεταξύ των εφτά υποθέσεων διάρρηξης, οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν τη διάρρηξη τριών καταστημάτων, από όπου είχαν κλαπεί ένα χρηματοκιβώτιο, συρτάρια των ταμειακών μηχανών και χρηματικά ποσά. Οι τρεις διαρρήξεις διαπράχθηκαν στις 17 και 18 Ιουλίου στις περιοχές Λακατάμιας και Λατσιών.

Για τις τρεις αυτές υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 21 ετών.

Αρχικά συνελήφθη ο 21χρονος, στις 19 Ιουλίου το βράδυ. Ο 21χρονος ομολόγησε στα μέλη του ΤΑΕ τη διάπραξη του καταστήματος στα Λατσιά, ενώ το ίδιο βράδυ υπέδειξε σημείο σε περιοχή στα Λατσιά, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και το συρτάρι ταμειακής μηχανής που είχαν κλαπεί.

Ακολούθησε η σύλληψη του 24χρονου στις 22 Ιουλίου το απόγευμα. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 24χρονου επίσης είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών προς εντοπισμό του σε σχέση με τις τρεις διαρρήξεις καταστημάτων. 

Μετά και τις σημερινές τελευταίες δύο συλλήψεις του 26χρονου και του 18χρονου, το ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση εφτά τουλάχιστον υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται εντατικά από τα μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top