ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψαν ολόκληρη γεννήτρια στην Λάρνακα - Τους ανέκοψαν μετά από λίγη ώρα και άρχισαν να τρέχουν

Έκλεψαν ολόκληρη γεννήτρια στην Λάρνακα - Τους ανέκοψαν μετά από λίγη ώρα και άρχισαν να τρέχουν

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής (25/7/2021), από εργολάβο οικοδομών, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 24 και 25 Ιουλίου, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη του, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και έκλεψαν μία γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, λήφθηκε πληροφορία ότι αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, κινείτο ύποπτα στην περιοχή Ορόκλινης. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα.

Με την ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή. Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, ηλικίας 40 ετών, όπως και το όχημα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό εργαλείο το οποίο αναγνωρίστηκε αργότερα, ως ένα από τα εργαλεία που κλάπηκαν από την αποθήκη. Ως αποτέλεσμα οι δύο 40χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσον αφορά στον οδηγό του αυτοκινήτου, όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Λάρνακας. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση.

Παράλληλα από τις αστυνομικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, φέρεται να σχετίζεται με υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες στην επαρχία Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top