ΚΟΣΜΟΣ

Eurovision 2015: Η ώρα του τελικού! Ποιο είναι το φαβορί για την πρώτη θέση

Eurovision 2015: Η ώρα του τελικού! Ποιο είναι το φαβορί για την πρώτη θέση

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται αυτή την εβδομάδα η Ευρώπη και όπως κάθε χρόνο τα στοιχήματα και τα προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου έχουν τη τιμητική τους.

Όλοι έχουν τις προτιμήσεις τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους, και όπως πάντα υπάρχουν τα φαβορί και τα τραγούδια που ξεχώρισαν. Αν και για πολλούς φαβορί της φετινής Eurovision θεωρείται η Σουηδία, με το Heroes που ξεσήκωσε το κοινό στο δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης, τα πονταρίσματα και τα ... ψαγμένα μοντέλα δείχνουν... και άλλα.

Η Ιταλία και η Σουηδία φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθούν για την κορυφή, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Αυστραλία, η Εσθονία και Ρωσία.

Ταυτόχρονα στη φετινή διοργάνωση υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις, και είναι η συμμετοχή-έκπληξη της Αυστραλίας, που είναι άγνωστο πώς θα ψηφίσει, μια και δεν ανήκει σε κάποιο από τα παραδοσιακά "μπλοκ" της Eurovision – και ούτε στην Ευρώπη, για την ακρίβεια...

Stoiximan

Με μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων υποδέχεται φέτος την Eurovision η Stoiximan... και με βάση τις αποδόσεις που δίνει, μπορούμε να κρίνουμε ποια τραγούδια, κατά την εκτίμηση των ειδικών, είναι πιο κοντά και ποια πιο μακριά από την πρώτη θέση.

Τη χαμηλότερη απόδοση στο στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής, την έχει η Σουηδία, που κατά τους ειδικούς των στοιχημάτων είναι και το φαβορί.

Ακολουθεί η Ρωσία με απόδοση 5 και Αυστραλία με 12, ενώ η απόδοση του ελληνικού τραγουδιού για την πρώτη θέση σκαρφαλώνει στο 150. Υπάρχουν και πιο... απίθανοι νικητές όπως η Αυστρία, η Λιθουανία και το Μαυροβούνιο με απόδοση 280.Υπάρχουν στοιχήματα για το ποιος θα έρθει τελευταίος, για το ποια χώρα θα είναι πρώτη μεταξύ των Big5 (Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία), και στοίχημα που δίνει απόδοση 3,25 αν οποιαδήποτε χώρα δεν πάρει βαθμό...



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top