ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τους τσάκωσαν την ώρα που έκαναν ανάληψη – Με 529 πιστωτικές κάρτες στην κατοχή τους συνελήφθησαν δυο 23χρονοι

Τους τσάκωσαν την ώρα που έκαναν ανάληψη – Με 529 πιστωτικές κάρτες στην κατοχή τους συνελήφθησαν δυο 23χρονοι

Τους πρόδωσαν τα μεγάλα ποσά που έκαναν ανάληψη από διάφορες αυτόματες ταμιακές μηχανές. 529 πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των €38,870 στο σύνολο, βρέθηκαν στην κατοχή των υπόπτων.

Εντοπίστηκαν στη κατοχή δύο προσώπων 529 πιστωτικές κάρτες και

Συγκεκριμένα χθες βράδυ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων, ύστερα από καταγγελία λειτουργού της JCC, της υπηρεσίας διαχείρισης πιστωτικών καρτών, ότι γίνονταν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από διάφορες αυτόματες ταμειακές μηχανές στη Λεμεσό.

Μέλη της δύναμης έσπευσαν αστραπιαία και εντόπισαν δύο πρόσωπα, ένα άνδρα και μια γυναίκα, να βρίσκονται μπροστά σε αυτόματη ταμειακή μηχανή τράπεζας και να προβαίνουν σε ανάληψη μετρητών.

Οι Αστυνομικοί τους πλησίασαν και όταν ζήτησαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν οποιαδήποτε έγγραφα που να υποδηλούν την ταυτότητά τους και συνελήφθησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

μάλιστα, στην κατοχή του άντρα εντοπίστηκαν 43 πιστωτικές κάρτες χωρίς όνομα δικαιούχου, με διαφορετικό αριθμό αλλά του ίδιου τραπεζικού ιδρύματος και το χρηματικό ποσό των €21,250. Καθώς και στην κατοχή της γυναίκας εντοπίστηκαν 52 όμοιες πιστωτικές κάρτες όπως αυτές που εντοπίστηκαν στην κατοχή του άντρα καθώς και το χρηματικό ποσό των €4,400.

Ακολούθησε έρευνα στο ξενοδοχείο που διαμένουν στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρία κινητά τηλέφωνα, 2 πιστωτικές κάρτες  σε ονόματα κατόχων αγνώστων προσώπων, 434 πιστωτικές κάρτες ίδιες με τις προηγούμενες που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους καθώς και το χρηματικό ποσό των €13,220.

Τα πιο πάνω πρόσωπα και οι δύο 23 χρόνων τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top